Re: Onze kwelgeest Martijn Katan

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Onze kwelgeest Martijn Katan Re: Onze kwelgeest Martijn Katan

#18238

Webmaster
Bijdrager
Quote:
Als het niet een virus is wat mensen ziek maakt, maar alleen de ongezonde en giftige voeding, hoe kan het dan dat er op sommige momenten in het jaar griep heerst? Ik hoor op dit moment veel in mijn omgeving dat mensen griep hebben. Hebben al deze mensen dan INEENS heel veel giftige voeding gegeten ofzo?

Griep komt veel in de herfst en winter voor. Mensen die griep krijgen hebben geen reserves aan vit. C en D. Zie mijn eerdere post hierover. Verder zie je rond de feestdagen veel ‘griep’. Men eet dan vrachten met suiker, dus inderdaad ineens heel veel giftige voeding. Denk aan winterse lekkernijen als chocoladeletters, speculaas, taaitaai, kerstbrood, amandelstaven etc.

Er zijn ook zgn. zomergriepen. De mensen tappen dan misschien wel gratis vit. D bij via zonlicht, maar de zon verhoogt ook de lichaamswarmte, waardoor het lichaam eindelijk kan gaan ontgiften. Zoveel mensen hebben standaard een te lage lichaamstemperatuur.

Ik ben het beste voorbeeld. Ik was vroeger standaard ziek als er iets ‘heerste’ en nu helemaal niet meer. Ook was ik 365 dagen per jaar neusverkouden en nu niet meer. Ik had allerlei allergien en intoleranties, waaronder ‘hooikoorts’. Nu helemaal niet meer. Het enige verschil met voorheen is een aanzienlijk verbeterd inwendig milieu.

Mike