Re: Onze hond en rauwe melk

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Onze hond en rauwe melk Re: Onze hond en rauwe melk

#32174

ikke
Bijdrager

Geen idee, de best bereikbare bioslager zit enigszins in de buurt van mijn school, dus ik moet er wel een eindje voor treinen.

Althans, de bioslager bij mij in de buurt haalt zijn beesten niet zelf uit elkaar. Dus misschien heeft hij wel iets, maar dat zou ik eens moeten uitzoeken. Heb geen goede ervaringen met de bijzonder onvriendelijke mensen die daar binnen staan, dus eigenlijk ook geen behoefte om mijn geld aan hen te geven 😉 Vandaar dat ik maar een eind verderop ga. Als ik er weer eens ben, zal ik eens vragen wat ze hebben.

Mij is verteld dat alleen orgaanvlees niet gezond is, omdat dieren daarin wel hun afval opslaan. Ik weet niet of het waar is, maar ik ben er wat dat betreft wel enigszins terughoudend in.

Overigens kan ik me enerzijds vinden in jouw theorie over vlooien, maar anderszijds weet ik ook dat koeien en paarden vaak genoeg vol vliegen, dazen, horzels en dat soort beesten zitten. Oók koeien en paarden die alleen gras eten (en wat ze verder aan medicijnen e.d. krijgen, weet ik dan niet). Ik twijfel er dus aan in hoeverre het helemaal klopt dat beesten op de huid het gevolg zijn van wat er van binnen gebeurt.

Hebben de doorgewinterde WP’ers hier ook nooit last van muggen?