Re: Onze hond en rauwe melk

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Onze hond en rauwe melk Re: Onze hond en rauwe melk

#32172

ikke
Bijdrager

Ach ja, ik geef mijn kat ook rauw vlees. Op dit moment eet ze nog vlees dat daar ook voor bedoeld is, maar eigenlijk wil ik graag eens uitzoeken wat ik mijn kat van de bioslager kan geven. Laat had ik zelf toevallig rosbief en ook dat vond ze maar al te lekker. Verder krijgt ze kippennekken en die verkiest ze zelfs boven haar gewone rauwe biovlees.

Als ik op enige haalbare manier aan rauwe melk kon komen hier, dan had ik het haar ook gegeven. Denk dat ze dat best lekker vind.

In ieder geval word ik door mijn familie echt voor gek verklaard: rauw vlees zou het risico op wormen vergroten (geen idee of het waar is) en voor de rest zou het vies zijn. Nou, over dat laatste denkt mijn kat toch echt heel anders. Gewone brokjes (en dan nog wel Royal Canin, dus iets minder slecht dan de supermarktkwaliteit) blieft mevrouw niet meer. Echt niet meer.

Het enige dat ik nog zou willen weten, is wat ik mijn kat kan geven tegen vlooien (en ook tegen wormen, als ze die zou hebben). Ben in principe niet voor ingrijpen, maar heb het idee dat ze wel eens vlooien zou kunnen hebben…