Re: Ontgiften via dierlijke voeding?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Ontgiften via dierlijke voeding? Re: Ontgiften via dierlijke voeding?

#31405

Webmaster
Bijdrager

@dennis,

Wat kan ik zeggen? Je hebt de gave van het woord of je hebt het niet! 😉

Maar even serieus, de reden waarom ik dit doe is omdat dit vaak enorm taboe is. Terwijl het juist belangrijk is dat we dit open en bloot bespreken. Dit soort toxische ontlasting komt vaker voor dan mensen willen toegeven, waardoor menigeen denkt dat hij/zij de enige is. Om dezelfde reden werken praatgroepen ook, je komt er dan achter dat je niet alleen staat. Zie dit forum maar als ons praatgroepje! :mrgreen:

@lievergezond,

Zie de info die ik beschrijf in de topic over acne en puistjes. De bedoeling is dat de rommel geloosd wordt via de darmen en blaas en niet via de longen en de huid. Bij mij komt het er dus via de darmen en blaas uit. Als de ontlasting zuur is, dan is dat dus zure rommel die eruitkomt. En dus ontzuur ik, want die zure troep ben ik in ieder geval kwijt. Het is alleen deze specifieke, toxische rotzooi die zo zuur is, niet mijn normale ontlasting.

Nee, het deert mij niet dat ik nog vol zit met metalen en pesticiden en dat mijn pH nog te zuur is. Een kwestie van tijd. Ik weet donders goed dat ik nu al vijf jaar een ‘werk in uitvoering’ ben. Het duurt jaren om je het wak in te draaien, het duurt ook jaren om er weer uit te komen. Het belangrijkste is dat een en ander de weg naar buiten vindt via mijn darmen en blaas. Dit zit al van kinds af aan opgeslagen in mijn systeem. Ik vind het geweldig dat mijn lichaam het nu kan verwijderen. Beter eruit dan erin!

Mike