Re: Ontgiften

#45202

simone
Bijdrager

Isabella,

Moedig van je dat je op dit forum zit als vegetariër.Begrijp me niet verkeerd, wij allen zijn hier niet om je af te kraken of wat dan ook. We hebben het allemaal goed met je en er zitten ook een paar ex veganisten op deze forum.Op een gegeven moment begin je echt tekorten in je lichaam op te bouwen.

Zoals Mike heel toepasselijk zegt zijn mensen nooit vegetarisch geweest.Op rots tekeningen zie je toch altijd mensen jagen of achter dieren aan rennen nooit groente kweken.Kijk naar de Indianen, Eskimo’s, Afrikaanse stammen en nog veel meer.Geeneen van al die gezonde volkeren in de wereld is ooit 100 procent veganistisch geweest.

Dat blijkt ook nog eens uit opgravingen.

Bekijk het subjectief. Weston a. Price heeft veel verschillende gezonde volkeren wereldwijd bestudeerd en kwam tot de conclusie dat geeneen van hen 100 procent vegetarisch was integendeel voor het grotendeel dierlijke producten consumerend.

Je bent geen slecht mens als je vlees eet. Kan me niet voorstellen dat alle miljoenen Indianen slecht waren en de Eskimo’s en nog vele andere volkeren.Het is de natuur en wij moeten samen één zijn met de natuur. Een gorilla eet planten maar krijgt ook de eiwitten binnen doordat er kleine beestjes op zitten dus in principe is niemand echt vegetarisch.

Een dier of mens dat doodgaat wordt ook weer voeding voor een boom en zo onstaat er weer nieuw leven. Het gaat om het geheel. Een samenwerking tussen mens en dier en tussen dieren, mensen en planten.Zelfs planten zijn niet altijd vegetarisch zoals de vleesetende plant. Je kunt het dus ook omdraaien.

Zie het als een syngergie waardoor alles in evenwicht blijft.

Probeer het ook eens een keer van de andere kant te bekijken.Het ga je goed en sucess met je zoektocht.