Re: Ontgiften

#45199

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Mocht je de rauwe melk nog niet goed kunnen verdragen, maak er dan yoghurt en kefir van.

Als je meer wilt weten over de koeien, en hun melk, hun voeding, maak dan eens een afspraak bij een biologisch dynamische zuivelboerderij (bijv. koskamp in halle of remeker) daar zijn ze echt bereid je rond te leiden en te vertellen over hun visie. Stel je vragen en kijk rond.

Ik heb bijna mijn hele leven, vanaf mijn tweede tot mijn 49 ste, geen melkprodukten willen aanraken. Ik kwam aan het kokhalzen van melk/boter/slagroom/kaas.

Ik kwam vorig jaar in aanraking met wp, heb erover gelezen en heb een afspraak gemaakt met een buurman, biol zuivelboer. Ik heb daar een enorm leuk gesprek gehad aan de keukentafel, wij halen daar de melk, en ik krijg heel veel informatie van hen.

Sta open voor andere ideeen, meningen en volg dan je gevoel.

Ik drink nu de melk, de yoghurt, de kefir, ik gebruik roomboter en maak er ghee van en vind slagroom op de smoothie heerlijk.