Re: Ontgiften

#45162

Anoniem

@ikke

Wat ik precies ‘voel’ is lastig te omschrijven…. ik denk een soort druk en dat kan je ook beschrijven misschien als een soort ‘steek’ of het voelt alsof je op die plek jeuk hebt. Soms hoor ik letterlijk een soort vloeistof leeglopen. Ik voel het dan duidelijk aan de kant waar de lever zit. Verder is mijn ontlasting ook beter, goede kleur en samenstelling en minstens 2x per dag.

Mijn uitslag is ook bijna weg, hier en daar wat uitslag… nog steeds wel last van droge plekken op mijn gezicht en dan vooral rond de mond. Ik smeer me ook elke ochtend na het douchen in met kokosolie, dat houdt mijn huid wel de hele dag goed gehydrateerd.

Verder neem ik chlorella pillen (Pyrenoidosa), maar ik heb inmiddels besloten om dit te verminderen weer naar 4-5 gram per dag want ik merkte die ontgifting wel weer. Vooral in mijn hoofd en daar heb ik nu even geen behoefte aan.

Mijn vader zijn aften zijn nog erger geworden dan een paar dagen terug en hij ging al naar de huisarts vandaag dus ook maar even navragen voor de aften. Het huis is hier half verbouwd de laatste tijd en dus erg druk en chaotisch met weinig slaap en dus stress… wat je weerstand vermindert en dus aften kan opleveren. Nu komt het wel weer gelijk samen met die leverpillen maargoed.

Verder slik ik ook nog Super EPA van Now Foods maar ik ga toch maar binnenkort over, als de Super EPA op is, op andere visolie iemand ervaring met Natures Answer Deep Sea Fish Oil?! Aangezien ik geen vis eet, hoop ik dat deze wel goed is… moeilijk om goede te vinden.