Re: Ontgiften

#45158

Anoniem

@ahealthylife

Ik heb even gegoogled op Alfa-liponzuur o.a. hier wat ik wel goede informatie vond bevatten. Maar ik kan daar niks lezen over het verbeteren van de lever.. het gaat voornamelijk over het helpen bij de carb verbranding en het werkt als een anti-oxidant. Daarbij had ik ergens anders gelezen dat je wel de R+ moet hebben, anders is het bijna nutteloos.

Wat doe alfal liponzuur voor de lever in jouw ogen?

ik wil wel even een edit maken: ondertussen zat ik een beetje te zoeken op die ortho site en vond ik dit stuk over de lever:

Quote:
Lever- en galblaasproblemen

Algemene ondersteuning: omega-3 vetzuren, choline, probioticum, cordyceps, alfaliponzuur, vitamine C, vitamine E, MSM, molybdeen, zink, selenium, magnesium, psylliumvezels, alsemkruid (kuur), vitamine B-complex, chlorofyl (chlorella/spirulina), vitamine A, astaxanthine

Galstenen: magnesium, vitamine C, omega-3 vetzuren, choline/inositol, psylliumvezels, probioticum, MSM

Hepatitis: alfaliponzuur, vitamine C, vitamine E, probioticum, choline, cordyceps, selenium, zink, MSM

Leverreiniging: MSM, alfaliponzuur, vitamine B-complex, vitamine C, vitamine E, alsemkruid (kuur), chlorofyl (chlorella/spirulina)

Niet-alcoholische leververvetting: alfaliponzuur, vitamine E, zink, magnesium, vitamine D, probioticum, co-enzym Q10/ubiquinol, vitamine B-complex

kennelijk benoemen ze het hier wel, maar is het niet belangrijk genoeg om het te vermelden in het stuk over alfaliponzuur zelf.