Re: Ongelooflijk nieuws over vrije energie en gezondheid

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Ongelooflijk nieuws over vrije energie en gezondheid Re: Ongelooflijk nieuws over vrije energie en gezondheid

#25049

Webmaster
Bijdrager

Daar zit Johan dus echt fout. De natuurvolkeren die Weston Price bestudeerde zaten qua bewustzijn en spiritualiteit op een veel hoger plan dan wij. Toch werden ze stukje bij beetje afgebroken op westers voedsel, dat meer afbraak dan opbouw bevordert.

Ik hoor in spirituele kringen altijd, “het gaat om het licht!” O ja? Wel eens een woestijn gezien? Het zonlicht heeft daar vrij spel, maar er groeit vrijwel geen plant. Kennelijk gaat het dus ook om wat er in de bodem zit. Werkelijke groei begint bij de bodem en gaat van onder naar boven. Heb jij ooit een plant op de kop zien groeien? Ik niet. Het gaat inderdaad om het licht, een plant groeit naar het licht toe, tegen de zwaartekracht in, maar alleen vanuit een gezonde bodem.

Met je geest je lichaam proberen aan te sturen is nu net wat er allemaal falikant mis gaat in onze samenleving. We zitten allemaal teveel in onze kop en verliezen daardoor het contact met ons lichaam, onze bodem, onze moeder. Dat bewustzijn hebben we nu wel ver genoeg ontwikkeld, het gaat erom dat we weer af leren dalen naar ons ONDERbewustzijn. Voor natuurvolkeren was vruchtbaarheid en voortplanting het hoogste goed. Dat zijn oerdriften, oerkrachten die alleen maar vanuit een vruchtbare bodem mogelijk zijn. Kijk eens hoeveel mensen er nu onvruchtbaar zijn! Die natuurvolkeren hadden gelijk: het gaat erom dat man en vrouw een eenheid vormen (GEMEENschap) en iets voortbrengen, zo heb je een heilige drie-eenheid van man, vrouw en kind. Je kunt ook niet jezelf zwanger wensen of mediteren, dat gaat echt niet lukken, het is een FYSIEK proces.

Mike