Re: Ongelooflijk nieuws over vrije energie en gezondheid

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Ongelooflijk nieuws over vrije energie en gezondheid Re: Ongelooflijk nieuws over vrije energie en gezondheid

#25068

Anoniem

@enjoy Er was niemand die mij eten onthield of wat dan ook. Ik ben opgegroeid als kind van een bakker vnl op verschillende croissants en verse (warme) belegde broodjes. Soms denk ik,kon ik nog maar eens teruggaan naar die tijd dan zou ik bewuster en meer dubbelop genieten van elke hap!(Vroeger hield ik bv ook niet van Chinees en zo waren er wel meerdere dingen.Maar de laatste jaren is steeds meer voedsel lekker gaan worden.Snapte ook bv nooit,hoe t kon dat mn zusje bv bepaalde dingen als ‘niet lekker’ betitelde en t dan liet liggen.)

Had het vd week met iemand op t vrijwilligerswerk erover….hij eet s ochtends als ie opstaat boterham met banaan,op t werk 6boterhammen en thuis dan meestal een roerbak gerecht soms met pasta of aardappel.Hij gaf aan dat ‘vettig’ eten als mayonaise,friture e.d. niet goed bij hem vallen maar hij eet bv wel vette vis,boter/margarine op brood,olijfolie,kaas etc.Hij is 63,in prima medische conditie en altijd aan t lachen/geen gestressdheid. Dan denk ik “wow,die man heeft een super vet&suikerverbranding! dat wil ik ook,lekker veel boterhammen kunnen eten etc. zonder uit te puilen.)

En daarbij gaat iedereen ervan uit dat ik het over gefrituurd/junkfood heb,maar dat eet ik al jaren niet meer. Ging al jaren nooit vanuit mezelf naar friture e.d hoewel ik frikandel&friet speciaal wel lekker vind maar denk meer dat dat komt door de combi van sausjes dan frieten op zich.)

@lievergezond&Mike Ja,Mike,je zal nu wel weer zeggen dat ik in verdediging schiet maar ik wil toch verduidelijken dat de assumptie die wordt gemaakt dat ik mezelf uithonger niet juist is.

Zoals gezegd,ik eet als ik honger/zin heb in iets en dan weer zodra ik zin heb in iets. Dat deed ik ook in mn lowish fat/sportperiode…ik heb nooit honger geleden.

Dan nog een andere vraag: Heb al halve dag gestoomd en neus was toen ook open,maar hoe krijg ik mn smaak snel terug?volgens de een moet je juist wel snuiten,volgens de ander niet.want heb nu helemaal nergens behoefte aan.Heb maar wat opgewarmde zuurkool gegeten omdat t goede bacterien bevat,maar gaat eten gaat nu echt met veel tegenzin.Zelfs t nemen van mn supplementen heb ik al geen zin in.

Heb een pompoen (istie weer) hier ligge waar ik wel zin in heb,maar die ga ik niet eten als ik er toch niks van proef!vind ik veel te zonde van geld&moeite.