Re: Ongelooflijk nieuws over vrije energie en gezondheid

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Ongelooflijk nieuws over vrije energie en gezondheid Re: Ongelooflijk nieuws over vrije energie en gezondheid

#25062

Anoniem

@enjoy Het is mooi dat je selectief kunt zijn daarin…ik kan dat echter niet:( (Vind juist die dikke korst vd appeltaart bv lekker). Dan denk ik in ‘goed’ en ‘slecht’ en voel me dan alsnog tekort gedaan.

Mijn probleem is dat ik geen balans kan houden,het is altijd :alles of niets.(waardoor ik het meestal op niets houd,hoewel ik me vanbinnen dan ook zit op te vreten&ergeren.)

Eten van te voren,voordat ik ga,heeft ook geen zin want al zit ik proppevol dan nog zou ik me zo vol willen stoppen met allerlei ‘lekkers’.

De laatste tijd heb ik ook steeds meer t idee,dat ik nog ongelukkiger ben sinds ‘t stoppen met dwangmatig sporten en ontdekken van ‘goede voeding’ dan dat ik in die periode met vlagen was. Ik vraag me vaker af,waarvoor ik ‘t allemaal doe want ik vind niks meer leuk,nergens meer zin in etc. Ik heb het idee,dat ik mezelf nu helemaal niet meer kan handhaven/rem opleggen bij t eten van iets lekkers.

Wat dat betreft (aan de hand van een andere topic) heb ik het niet getroffen qua familiegeschiedenis. Allemaal lekkerbekken met flink overgewicht; zowel mijn vader als zijn vader zijn op n redelijk vroege leeftijd gestorven en aan kant van mn moeder is mn opa ook vlak voor zn pensioen gestorven….mn oma daarentegen leefde volgens allerlei ‘ongezonde’leefpatronen en is nog vrij oud geworden.(wel laatste jaren met nodige depressie&dementie).

@lievergezond Alleen maar chocolade en in bed liggen?Die vrouw moet toch ook uitgedijt zijn dan? Hoewel er natuurlijk niet staat in welke mate ze t at….maakt n verschil of je 1blokje/bonbon per dag eet,of 1 doos;)