Re: Ongelooflijk nieuws over vrije energie en gezondheid

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Ongelooflijk nieuws over vrije energie en gezondheid Re: Ongelooflijk nieuws over vrije energie en gezondheid

#25057

corneliahz
Bijdrager

Hier een kort interview van Lilou Mace (zelf hoopt ze een soort eigentijdse Franse versie van Oprah te worden) met Bruce Lipton, van oorsprong celbioloog en schrijver van het boek Biology of Belief (De Biologie van de Overtuiging) en zijn laatste boek Spontaneous Evolution.

Interview Bruce Lipton

Sluit redelijk aan bij dit topic dacht ik zo.

Kijk ook eens bij de andere interviews op haar site, sommige zijn zeer de moeite waard. Ze heeft er meer dan 800 ! video interviews op staan, voornamelijk in het Engels of Frans. Kijk maar eens of er iets van je gading bij zit. Je kunt in het zoekvenster ook een naam van een persoon ingeven om zo snel te zoeken.

Er is bijvoorbeeld een kort interview met de Nederlander John Consemulder. Langere interviews met Drunvalo Melchizedek, Marianne Williamson, John Gray, Neale Donald Walsh, Brandon Bays, dr. Carl Johan Calleman, James Redfield, Wayne Dyer, David Icke, Eric Pearle, toch behoorlijk grote namen die sommige van jullie misschien kennen.