Re: Ollie stelt zich voor

Forum Forums Stel jezelf even voor Ollie stelt zich voor Re: Ollie stelt zich voor

#49558

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Nou….ik ben ook nog niet zo lang geleden begonnen hoor met carnitine, ik heb acetyl-l carnitine van NOW, ik heb de info via google en de site van ronfenteyne, die schreef er laatst toevallig over. Zal er vast nog wel opstaan (www.leefbewust.com)

Ik heb voor half jaar besteld en kijk dan welmof dit wat voor mij heeft gedaan.

Ik ben begonnen met 3 x per dag 1 capsule, maar had dan ‘s nachts veel last van hartkloppingen.

Toen las ik daar over dat je beter ‘s avonds geen carnitine kunt nemen. Dus ik neem nu 2 x 1 capsule, half uur voor ontbijt en half uur voor lunch.

Sinds die tijd absoluut geen hartkloppingen meer, ( die had ik overigens ook regelmatig nvoor ik carnitine nam, maar heftiger bij 3 capsules per dag, nu helemaal geen last meer van hartkloppingen)

Ik ben hiermee begonnen omdat dit inwerkt op de mitochondrieen, en die kwamen weer voor in het verhaal van Terry Wahls, dus vandaar.

Zuurdesembrood van spelt, ik neem maar af en toe een plakje, soms maar 2 per week, of wekenlang niet. Ik heb maandenlang geen enkel graan genomen, ik heb ook langere tijd glutenvrij gegeten. Maar mijn spierkracht neemt dan enorm snel af.

Als ik af en toe zuurdesemboterham neem voel ik mij daar juist erg goed bij, ik weet nog steeds niet of ik dit wel of niet zou moeten doen hoor. Maar dat is dan meer verstandelijk beredeneerd, mijn gevoel zegt: gewoon af en toe van genieten.

Mijn man en de jongste vinden dit brood heerlijk, en eten absoluut geen ander brood meer. Je hebt hier veel minder van nodig, en ik denk dat de natuurlijke fermentatie veel geods doet voor dit graan.

Als je noten eerst weekt, en dan droogt in de oven zijn ze gewoon lekkerder.