Re: Ollie stelt zich voor

Forum Forums Stel jezelf even voor Ollie stelt zich voor Re: Ollie stelt zich voor

#49555

Anoniem

@dirtsa Ik heb je raad opgevolgd en dat is idd handiger. Ik zag trouwens bij het alleenlezen gedeelte dat je ook carnitine capsules neemt. Dat wil ik ook doen, maar welke zijn goed?

Verder zie ik ook ozon en zappers voorbijkomen. Is dat ook iets voor mij?

Ik heb nog geen rauwe melkleverancier gevonden, maar ben aan het zoeken, dus dat gaat wel lukken. Adrenal heb ik besteld.

Ik dronk ook groene smoothies met rauwe spinazie,dat kan ik ook beter niet meer doen heb ik gelezen vanwege het oxaalzuur. Zal voortaan de spinazie maar koken dus.Zijn groene smoothies nu dus helemaal uit?

Dat je noten eerst moet weken en bakken/grillen wist ik niet. Wel het weken maar niet het verhitten. Is het daarna dan nog wel gezond om te eten?

Ergens wordt er ook green pasture levertraan aangeraden, terwijl ik ook ergens iets van blue ice heb gezien of is dat weer iets heel anders?

Het zou soms fijn zijn als de links in een nieuw venster openen, dan kan ik dat openen en toch op het oorspronkelijke forumitem blijven. (dan lees ik de tekst op de link later, als ik klaar ben met het item waar ik oorspronkelijk zat.)Maar misschien is er een veel beter uitgedachte theorie waarom dit zo is, dan trek ik mijn verzoek meteen in hoor.

Als je zelf zuurdesem brood bakt, is dat dan wel goed. Valt dat niet onder foute koolhydraten? En welk recept kun je dan het beste gebruiken?

Wat doe je als je uit eten gaat? Hoe los je dat op? Er zijn vast niet veel restaurants

die hier rekening mee houden?

Het is wel grappig, je komt hier meer te weten, maar vooral ontstaan er meer vragen.