Re: Ollie stelt zich voor

Forum Forums Stel jezelf even voor Ollie stelt zich voor Re: Ollie stelt zich voor

#49533

Anoniem

@ Dirtsa

Koekjes en chips koop ik idd nooit. Kokosolie en roomboter gebruik ik al. Keltisch zeezout ook al een paar jaar. Daar ben ik eigenlijk mee begonnen. H202 ga ik bestellen, moet nog even de link zoeken op de website. Dat lijkt me goed.Het zelf maken van zuurdesembrood en kiembrood, dat kan kook op mijn programma zetten. Appelazijn, dat ken ik niet, maar neem aan dat ze dat wel hebben in een natuurwinkel. Ga ik ook naar op zoek.

@boselfje Goed idee rondbellen voor een boer voor rauwe melk. Hier zijn meer landbouw- dan veeteelt boeren, maar wellicht vind ik er zo toch eentje. (heb er maar een nodig tenslotte). Tja die stevia dacht ik ook dat dat een oplossing was, maar dat blijkt ook

niet waar te zijn. lastig hoor. Ik heb nooit veel koffie gedronken, maar 2 kopjes per dag. Dat is soms een soort van troostmoment, dat is moeilijk om los te laten.

Ik ben kokosolie als deo gaan gebruiken, maar krijg dan commentaar dat je olievlekken op je kleding krijgt. Dat heb ik nog nooit gehad in al die tijd dat ik dat doe. Alleen is het niet voldoende. Soms heb ik toch last van transpiratiegeur (of ik denk dat) en dus moet ik daar nog een oplossing voor vinden. Vanwege mijn handen maak ik soms een mengsel van kokosolie en keltisch zout en dat probeer ik nu uit als deo. Want in deos zitten altijd zouten om de transpiratie tegen te gaan, ben er pas mee begonnen, dus kan nog niet echt definitief uitsluitsel over geven. Het lijkt te werken…

Wat ik wil veranderen is, dat ik niet meer denk,o je wat moet ik nu toch weer eten

(haha hendrikjan de tuinman) en dat ik dan weer ideeën heb en zin om het te gaan doen.

Nu ben ik besluiteloos, weet niet wat ik bij elkaar zal rapen en dat is niet een leuke manier van eten (of van eten klaarmaken). Heb zelden meer inspiratie. Die wil ik terug.

Ik wil me weer goed voelen, de vraag is hoe. Ik ga maar eens aan de slag om die H202 te vinden.