Re: Oei ik groei

#50246

Ufo
Bijdrager

@pinklady,

Ik ben hier niet om mijn gelijk te halen hoor. Mocht je dat soms denken, dan heb je me wellicht verkeerd begrepen.

Sorry, maar ik heb hier geen Dikke van Dale in de kast staan. Op het online http://www.woorden-boek.nl staat bij racist, als betekenis aangegeven: Iemand die discrimineert.

En het is natuurlijk ook mogelijk om iemand te discrimineren op basis van iets anders als afkomst of ras. Bijvoorbeeld over wat iemand wel of niet wil geloven…

Je stelde overigens wel een interessante vraag, namelijk: Welke waarheid?

Ik bedoelde daar waarheid in het algemeen, maar de waarheid welke Weston Price en Mike schreven over degeneratie en het steeds verder onvruchtbaar worden van de aardse menselijke bevolking in het bijzonder.

Maar natuurlijk heeft iedereen ook zijn eigen waarheid. Ik de mijne en jij de jouwe.

Soms kan het dan ook heel lastig zijn, om te ontdekken wie de waarheid spreekt.

Zo kan ik hier schrijven dat de hemel blauw is, maar 100 kilometer verderop schrijft iemand anders op hetzelfde moment misschien wel dat de hemel zwart is, omdat het daar super slecht weer is…

Kortom, misverstanden kunnen makkelijk ontstaan.

Jij mag en zal zelf bepalen wat jij als waarheid wilt aannemen. Ik ken Mike al een aantal jaar en heb hem nog nooit op een leugen kunnen betrappen. En als hij zich al een keer vergist, ken ik hem goed genoeg, om te weten dat hij ook de eerste zal zijn die een fout toe zal geven. Dus voor mij spreekt Mike de waarheid! (Wat overigens niet wil zeggen, dat ik het altijd met hem eens ben, of altijd zijn goede raad opvolg, maar dat is dan mijn eigen verantwoordelijkheid.)

Dat hij hier wordt uitgemaakt als sekteleider, is niet alleen beledigend, maar ook lachwekkend gezwets van iemand die hem denkelijk niet persoonlijk kent.