Re: Oei ik groei

#50221

Webmaster
Bijdrager

Langzaam komt de waarheid naar boven. In je oorspronkelijke post had je het over aankomen, iets wat je als ongewenst beschouwt. Toen wees Hilda (Corneliahz) je erop dat je juist een gezonde BMI van 23,5 hebt gekregen. En nu lees ik dit:

Quote:
ik heb zelf ook jaren veeeel te weinig gegegeten, pas bij atkins werd dit meer. maar ik zat in mijn pubertijd rond de 600/700, bij het voedingcentrumdieet rond de 950 en bij atkins rond de 1300. dus ik denk dat mijn lichaam nog aan het balansen is.

Ik vermoedde het al, maar je neigt naar anorexia, waardoor je jezelf al heel gauw gaat beschouwen als ‘te dik’. In de topic Gewicht schrijf ik 8 maanden geleden:

Quote:
Jullie dames moeten beseffen dat je BMI aan de BOVENGRENS (25) of zelfs daarboven zou moeten liggen, vanwege die stevige botten en spieren die meetellen qua gewicht. Je BMI bereken je door je gewicht te delen door je lengte en dan nogmaals door je lengte. Voorbeeld: ik weeg 86 kg en ben 1.78 m lang. Mijn BMI is dan 86:1.78:1.78=27,14. Zoals je ziet zit ik met een BMI van 27 boven de bovengrens van 25. Dit heb ik te danken aan MAGERE LICHAAMSMASSA, dus botten en spieren. Hoe steviger je botten en spieren, hoe zwaarder ze worden. Het getuigt van een opbouwproces.

Mike