Re: Oei ik groei

#50220

Fiona
Bijdrager

ik heb ook bitterzout, nog niet geprobeerd, maar moet je dit niet alleen gebruiken bij een leverreiniging. van oxypower heb ik ook nog nooit gehoord.

@ Dirtsa, wat bij mij goed helpt, is een beetje kokosmeel over de groente strooien, (of inulie vezels) dan kan ik altijd heel goed naar het toilet.

Beetje citroensap, met half warm water, en een beetje sole, werkt bij mij ook.

Het is wel erg vervelend als je niet kunt, ik heb ook altijd heel erg last van mijn darmen gehad, zelf zo erg dat ik er soms koort van kreeg en aan de movicolon zat van de huisarts, maar door goed vet te eten en bovenstaande huis tuin en keukenmiddeltjes, gaat het nu prima.

@ olie, ja frustrerend hé. niets aan, vooral omdat nu bijna niets meer past en dat in zn kort tijdbestek, maar goed. we doen het wel voor onze gezondheid natuurlijk en zoals de andere lezers ook al zijden, trekt het misschien straks wel weer bij en in het lichaam voedingstoffen nodig. ik heb zelf ook jaren veeeel te weinig gegegeten, pas bij atkins werd dit meer. maar ik zat in mijn pubertijd rond de 600/700, bij het voedingcentrumdieet rond de 950 en bij atkins rond de 1300. dus ik denk dat mijn lichaam nog aan het balansen is. hoe gaat het nu met jou verder? mag ik vragen hoe jou dagmenu eruit ziet?