Re: nekhernia

#64606

Anoniem

gekiemt spelt verschilt vaak ja, heb ooit eens een mail gestuurd naar de producend met soort van klacht en hoe dat kwam, antwoord: het is gewoon een erg moeilijk produkt om te maken.

tarwe kiem was bij ons vaak wat beter maar dit graan is geloof ik weer genetische gemanipuleerd dus daarom dat ik spelt koop.

(als ze heel zacht zijn, zijn ze ook weer klef vind ik ook niks)

doe er altijd goed keltzout op.

en mes even licht in smeren met boter voor het snijden, vind ik ook wel helpen tegen brokkelen.

En Lia nog bedankt voor je link naar voedingisgezondhijd.nl erg handig.

maar witte rijst? ook erg veel koolhydraten als ik google mag geloven.

zoek op google: voedingswaarde witte rijst, en voedingswaarde aardappel.

dan zie ik dat de rijst 78,5 per 100g heeft en aardappel 17 per 100g.

als dat klopt is het niet veel beter.