Re: Natuurlijke lichamelijke verzorging

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Natuurlijke lichamelijke verzorging Re: Natuurlijke lichamelijke verzorging

#42461

Alternatieve deo is bij mij ook niet zo succesvol, ik transpireer veel en het gaat ook vervelend ruiken. Maar goed, misschien wordt dat wel beter naarmate mijn darmen en lever meer op orde komen.

Ik heb ook de baking soda gebruikt voor mijn haar maar vond dit ook geen succes. Op Engelstalige sites kun je daar heel veel over lezen, het zogenoemde No poo.

Ik heb mijn haren sinds januari niet meer met shampoo gewassen. Ik meng 2 eidooiers met wat water en verdeel dat over mijn hoofdhuid. Laat dat een half uurtje intrekken, de laatste paar minuten nog wat appelmoes achterop mijn hoofd ivm wax. Dan goed uitspoelen met lauw (anders stolt het ei) water. Werkt perfect. Pas na een dag of 6 wordt het wat vettig en die periode wordt ook steeds langer. Het schijnt ook met alleen water te kunnen maar daarvoor is hier het water te hard en mijn haar te lang en te dik, dan krijg ik het niet schoon.