Re: Natuurlijke lichamelijke verzorging

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Natuurlijke lichamelijke verzorging Re: Natuurlijke lichamelijke verzorging

#42471

Wat gebruiken jullie dan als deo? Ik heb verschillende dingen geprobeerd. Kokosolie, baking soda, alcohol, etherische olieen.

Momenteel gebruik ik DO2, dat is ook aluin maar dan in een sprayflesje. En daar gebruik ik rexona overheen:( Als ik vrij heb, gebruik ik do2 in combinatie met weleda rozendeo.

Ik transpireer heel veel, ik heb altijd een paar tissues onder mijn oksels en dan nog heb ik vlekken ter grootte van een bierviltje. Ik draag dus ook veel zwart zodat het minder opvalt. Maar het ergste is dat het ook onfris gaat ruiken. Ik vind zweet op zich niet vies ruiken, maar bij mij gaat het stinken. En aangezien ik een beroep heb waarbij ik veel over mensen heen hang met gestrekte armen, moet ik iets doen om het enigszins binnen de perken te houden. Ik heb zelfs vaak een extra shirt bij me om halverwege de dag te wisselen.

Toen ik even helemaal geen melk meer dronk, werd het minder. (toen dronk ik wel gewone gepasteuriseerde melk) Maar dat vind ik voor nu ook geen oplossing, ik drink/ eet momenteel veel rauwmelkse kefir en goede bioyoghurt. Hiermee zijn mijn darmen eindelijk op orde dus ik wil niet ineens weer helemaal switchen in mijn voedingspatroon.