Re: Natuurlijke schoonmaakmiddelen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Natuurlijke schoonmaakmiddelen Re: Natuurlijke schoonmaakmiddelen

#36545

No poo is leuk! Ik doe het nu sinds januari en het gaat prima. Ik ben wel helemaal afgestapt van de baking soda. Ik heb lang dik haar. 1x per week klop ik 2 eigelen schuimig met wat water. Dat doe ik in een spuitfles (poffertjesfles:) ), verdeel ik over mn hoofdhuid en dat laat ik een half uurtje intrekken. De laatste 5 minuten doe ik ook nog wat homemade appelmoes achterop mijn hoofd tegen de wax. Dan goed uitspoelen met lauw water, klaar. Ideaal.

De overgangsperiode viel ook mee, ik heb een paar dagen echt heeeel vies vettig, stug, waxig haar gehad en toen had ik ook nog de fout gemaakt om er kefir in te doen (want ik had gelezen dat dat goed zou zijn..) Heel mn haar rook vies zurig en was nog vetter, blegh.

Het enige jammere vind ik dat de henna die ik gebruik ook sneller vervaagt. Maar goed, dat deed het met natuurlijke shampoo ook al wel dus dat neem ik maar voor lief. Verder merk ik weinig verschil qua haarstructuur, het was altijd al dik en vol en doordat ik het maar 1x per week waste, werd het ook niet echt snel vet.