Re: Nagelproblemen, voeding en een vicieuze cirkel

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Nagelproblemen, voeding en een vicieuze cirkel Re: Nagelproblemen, voeding en een vicieuze cirkel

#54472

Anoniem
Quote:
Voor de kalknagels 3% waterstofperoxide (H2O2) uitwendig aanbrengen, bij voorkeur op een watje of pleister die je voortdurend nat houdt met 3% H2O2. Je kunt ook regelmatig voetenbaden nemen in 3%-oplossing van H2O2. Verder zo weinig mogelijk verstikkende sokken en schoenen dragen (schimmels floreren in een zuurstofarme omgeving).

Wat betreft je voeding is er hier ongelooflijk veel info te vinden, maar ook op de site van Poekie (www.voedingisgezondheid.nl). Zo te lezen ben je hormonaal uit balans, met inderdaad een candidaprobleem. De pijnlijke menstruatie duidt op zwakke bijnieren. Ook voor blaasontstekingen is H2O2, inwendig ingenomen, de beste antibiotica (en probiotica tegelijk!) die er is.

Mike

Mike, ik had trouwens nog een vraagje hoe jij hierover denkt…

Tijdens mijn vakantie in Italië aan de kust, heb ik regelmatig gezwommen in de zee. De zee was ontzettend helder, schoon en vooral heel erg zout (en waarschijnlijk mineraalrijk). Het effect was meteen te zien aan mijn voeten: ze knapten op van dit milieu. Het zeewater zorgde ervoor dat alle kloven en alle ongemakken aan de voet zienderogen verdwenen..

Heb jij hier enige informatie over? En zou een dergelijk keltisch zeezoutbadje een goede nabootsing zijn van dit zeewater?

Groetjes