Re: MS en vitamine D en Calcium

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid MS en vitamine D en Calcium Re: MS en vitamine D en Calcium

#27447

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Mike, uitgebreid artikel, ik heb verschillenden gelezen die dit ook volgden, maar niet het resultaat behaalden wat terry wahls behaalde. Ik kan niet alles volgen, aangezien ik niet ieder engels begrip kan vertalen naar het nederlands. Het kost mij teveel energie en ik heb niet de concentratie om dit helemaal te kunnen lezen.

Ook met het eliminatie dieet ( dr Maas) heb je mensen die dit dan ook willen, en dus gaan elimineren, maar doordat ze niet het resultaat behalen van dr Maas raken ze gefrustreerd of gaan twijfelen aan zichZelf.

Er zijn blijkbaar enorm goede resultaten behaald voor ms met het evertsdieet, rauwe voeding. Maar als je na die tijd de verhalen leest van mensen die dit zijn gaan proberen dan vallen de resultaten tegen, met weer het gevolg dat die mensen denken dat ze iets fout hebbeb gedaan.

Er zijn video’s en succesverhalen van mensen die zich over de hele wereld laten dotteren, maar dan zijn er duizenden die dit ook laten doen en die hebben veel minder of geen resultaat.

Ashton embry heeft er ongeveer zijn levenswerk van gemaakt, een zoon met ms en veel baat bij een speciaal dieet, best-bet diet, ook ccsvi hebben ze laten doen. De een heeft er in meer of mindere mate baat bij, de ander helemaal niet.

Zeg het maar eens, weer een ander dieet, weer een andere methode, weer je leefpatroon aanpassen, het helpt blijkbaar voor 1 iemand. die er alles over opschrijft en richtlijnen geeft. Maar voor anderen werkt dit dan weer niet.

Hoe vind je iets wat ook nog eens voor jezelf werkt?