Re: MS en vitamine D en Calcium

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid MS en vitamine D en Calcium Re: MS en vitamine D en Calcium

#27436

ruud
Bijdrager

Hoi Rapunzel, ja de lamp komt zo over de post: twee tl-buizen (er staat op dat ze voor medicinaal gebruik zijn al komen ze van een tuincentrum) en een armatuur: zo moet je het ook bestellen.

Het ding is dat je het beste twee latjes in de muur schroeft en dat je daar de lamp ophangt met een dwarslatje zoals de persoon van de site dat ook heeft gedaan.

Ik weet niet of je handig bent, maar ik wil je best een keer komen helpen: ik heb het nou toch al gedaan en ik heb inmiddels alle benodigde schroefdingen al.

Ik heb de lamp achter een deur gehangen en een deurstopper aan een latje vastgemaakt want de deur kan nu niet meer zover als die eerst kon: maar dat is geen probleem voor mij.

De verschillende standen die ik heb ingesteld vind ik wel handig want bijv. ik had mijn rug verbrand (dat gebeurt als je een minuut te veel voor de lamp zit: je moet het echt per minuut per keer opbouwen) en nu doe ik het via mijn voorkant romp en mijn benen: kom ik nog vrij ver met de aantal minuten die ik wil halen: 15 minuten om de dag.

Maar om die lamp op mijn benen te laten schijnen, moet de lamp weer lager hangen.

Heel verhaal… En ik woon toevallig in de buurt bij de winkel van de doorzichtige uvb-beschermingsbril (waar die uvb-lampsite ook over rept) en daar hebben ze de bril nog wel ondanks dat die niet op de website vermeld staat. Je kunt ze misschien met de winkel daarover bellen als je die ook wilt.