Re: Morgellons – de mogelijke link met de hechtingsvloeistof voor de witte vullingen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Morgellons – de mogelijke link met de hechtingsvloeistof voor de witte vullingen Re: Morgellons – de mogelijke link met de hechtingsvloeistof voor de witte vullingen

#12220

Anoniem

ik heb 3 amalgaamvullingen en (nog) niet laten weghalen.

Ben vorig jaar naar ‘holistische’ tandarts geweest, maar volgens mij is ze niet holistisch genoeg.

Het is precies of ze enkel weet dat amalgaam slecht is dan aanneemt dat de witte vullingen onschadelijk zijn, maar daar heb ik dus ook niet zomaar vertrouwen in en ze raadt aan om weleda tandpasta te gebruiken ipv fluor tandpasta.

Ze heeft ook foto’s getrokken, waar ik nadien spijt van had vanwege de stralingen en is blijkbaar niet op de hoogte van Weston A. Price want ze gelooft dat gaatjes worden gevormd door niet te flossen. 😕

Op de foto’s te zien, had ik een groot gat in een tand waar er amalgaamvulling inzit en dan een kleiner gaatje in een andere tand (weet niet meer of die ook amalgaam heeft). Een andere tand met amalgaam voelt niet erg vast aan.

Ik vertrouw het dus niet helemaal om mijn zilvervullingen eruit te doen halen bij iemand die er mijns inziens niet genoeg over weet. Ben nog steeds bezig het boek van Ramiel Nigel aan het lezen.

Ik vermoed dat die vullingen wel niet zo’n probleem vormen indien je immuunsysteem optimaal werkt, maar ja, ik heb ook al uitgeputte bijnieren, dus weet niet goed wat te doen. Die ene tand geeft wel problemen en daarrond is het tandvlees ook geinfecteerd geraakt. Nu lijkt het wat beter doordat ik paradontax tandpasta gebruik (met fluor jawel). Ik heb echt geen goede ervaring met natuurlijke tandpasta’s en poedertjes zonder fluor in, raar genoeg.