Re: Moestuin

#34093

Anoniem

Ik moet hem zelkf nog even kijken maar zet hem hier alvast neer!

Onderstaande documentaire toont de verbluffende resultaten van tuinieren.

Enkel door gebruik te maken van voornamelijk houtsnippers en compost.

Deze tuinder, Paul Gautschi, is een werkelijke revolutionair!

De documentaire heeft een christelijke ondertoon, maar los daarvan levert het een schat aan inspirerende en praktische informatie!;

Back to Eden Official film

Bron:http://backtoedenfilm.com/

Na jaren van zwoegen in verwoeste grond als gevolge van de door de mens veroorzaakte teeltsystemen, heeft Paul Gautschi een voorproefje ontdekt van wat God bedoeld voor de mensheid in de tuin van Eden. Enkele van de belangrijke problemen waar de landbouw vandaag mee verkeert is bodempreparatie, bevruchting, irrigatie, onkruidbestrijding, ongediertebestrijding, gewaswisseling en PH kwesties. Geen enkele van deze kwesties bestaan in Paul’s tuinen en boomgaarden. “Back to Eden” nodigt u uit voor een wandeling met Paul waar hij u duurzame organische teelmethoden aanleert. De teeltmethoden kunnen worden toegepast in verschillende klimaten rond de wereld.

Paul Gautschi is al meer dan 55 jaar tuinder en is lokaal bekend als een meesterlijke boomkweker. In 1979 verhuisde Paul en zijn familie naar de staat Washington. Als een vader voor 7 kinderen en heeft hij altijd voedsel gekweekt voor zijn familie en vrienden (nooit om te verkopen). Paul heeft rondleidingen op zijn boomgaarden en tuinen gegeven aan internationale groepen van 1 tot 450 mensen, welke tevens van de vruchten van zijn arbeid genoten.

Paul’s vrijgevigheid, passie en enthousiaste vooruitzicht veranderde het leven van mensen in de lokale gemeenschap en reizigers van verre.