Re: misselijk

#49061

Webmaster
Bijdrager

wendela,

Vanaf het begin dat je hier actief bent schrijf je vrijwel voortdurend over hoe lastig het is om uit de wirwar van informatie wijs te worden en dat je je tegelijkertijd meer wilt verdiepen in e.e.a. voordat je proactief wordt. Dit klinkt als de typische chaos in het hoofd van iemand met bijnieruitputting. Ik denk dat jij knopen moet doorhakken en gewoon ergens moet beginnen. Ik proef veel angst, twijfel en stress en dat remt je af, terwijl je eigenlijk meer vaart moet maken.

Quote:
bedoel je daarmee dat ik de bijnieruitputting heb doorgegeven met de daarbij horende maagzuurproblematiek, of dat het lever/gal en maagzuur probleem dat ik nu bij mijn zoontje zie een gevolg is van wat hij van mij heeft meegekregen?

Ja, dat bedoel ik. Hoe het zich uit bij hem is een individuele zaak. Mogelijk weerspiegelt hij ook lever- en galproblemen bij jouzelf waarvan je je niet eens bewust bent.

Quote:
hij kan héél slecht tegen fel licht (altijd al gehad) maar hij is ook gewoon super gevoelig voor allerhande indrukken. hij slaapt heel moeilijk in, maar heeft ook een enorme drang tot denken (maakt sommen in bed, denkt na over het leven, verwerkt zijn dag. ‘s ochtends, als ik zo ongeveer in coma ben, is hij wakker en heel helder en enrgiek.

Oftewel bijnieruitputting en teveel in zijn hoofd zitten. Net als jij.

Mike