Re: Minder gezond leven maar gezond zijn

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Minder gezond leven maar gezond zijn Re: Minder gezond leven maar gezond zijn

#26066

Webmaster
Bijdrager
Quote:
Ik heb heel erg weinig met de wetenschap en al hun artikels, overal geplubiceerd. Die hebben ons niet heel vaak veel goeds gebracht. Naar mijn idee.

Ik ben de eerste om toe te geven dat ik vooral vanuit mijn gevoel te werk ga, en als het mij lukt om niet mijn gevoelens te onderdrukken door redenatie vanuit mijn hoofd, dan blijken dit achteraf vaak de beste beslissingen.

Amen, Dirtsa! Waar jij het over hebt is innerlijk weten. Dit is oneindig intelligenter dan al dat geanalyseer. Hoe meer details je bestudeert, hoe meer je het geheel uit het oog verliest.

Quote:
Meteen toen ik las over weston price kreeg ik een goed gevoel, een gevoel van thuiskomen. Yes!!! dit past echt bij mij, en het voelt steeds beter.

‘Wetenschappers’ lachen om dergelijke niet-empirische waarheden. Het is gebaseerd op niets meer dan een gevoel. Iets voelt goed of niet goed. Waar jij het over hebt is jouw eigen persoonlijke waarheid en deze resoneert met jou. Ik lach hier niet om, vind het zelfs heel waardevol.

Mike