Re: Minder gezond leven maar gezond zijn

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Minder gezond leven maar gezond zijn Re: Minder gezond leven maar gezond zijn

#26059

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Ik heb heel erg weinig met de wetenschap en al hun artikels, overal geplubiceerd. Die hebben ons niet heel vaak veel goeds gebracht. Naar mijn idee.

Ik ben de eerste om toe te geven dat ik vooral vanuit mijn gevoel te werk ga, en als het mij lukt om niet mijn gevoelens te onderdrukken door redenatie vanuit mijn hoofd, dan blijken dit achteraf vaak de beste beslissingen.

Ik wist bijvoorbeeld vrijwel meteen, tijdens het eerste gesprek met de neuroloog toen hij vertelde dat het inderdaad progressieve MS was, dat ik geen prednison wilde. Ik had nog geen idee waarom niet, maar alles in mijn lichaam verzette zich hiertegen. Ik heb hem meegedeeld dat ik eerst meer wilde lezen en dat ik erop terug zou komen.

Toen ik dit deed, en hem dus meedeelde dat ik ik besloten definitief geen prednison te nemen, trok hij min of meer zijn handen van mij af.

Meteen toen ik las over weston price kreeg ik een goed gevoel, een gevoel van thuiskomen. Yes!!! dit past echt bij mij, en het voelt steeds beter.

Moeilijk is dan wel als iemand mij vragen stelt hierover, want ik heb veel gelezen, weet wat ik moet doen. Maar kan dan moeilijk uitleggen hoe het ook alweer precies zat…daar is Mike gelukkig heel goed in.

Dat merk ik ook op de kennisavonden/lezingen, waar het gesprek ook heen gaat, maakt gewoon niet uit, hij weet gewoon overal een antwoord op.

Het is de logica, en met 2 benen op de grond staan, het snappen wat er gezegd wordt wat mij aanspreekt.