Re: Minder gezond leven maar gezond zijn

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Minder gezond leven maar gezond zijn Re: Minder gezond leven maar gezond zijn

#26052

Webmaster
Bijdrager

Toch moet de energie van onder naar boven stromen en niet andersom. We hebben hier een aardse beleving en dus moeten we van de aarde eten. Alles begint bij de bodem. De experimenten die Francis Pottenger met katten uitvoerde en Robert McGarrison met ratten tonen aan dat het om verstoorde biochemie gaat en dat dit invloed heeft op je karakter en mentale functioneren. Deze dieren hadden geen zieke geest, hun lichaam was ziek en dat had invloed op hun geest!

Wanneer stappen we nu eens van het idee af dat we geen controle kunnen uitoefenen met onze geest, het mannelijke bewustzijn van afscheiding, omdat ons lichaam, het vrouwelijke onderbewustzijn van het geheel, oneindig sterker is? Einstein gebruikte 8% van zijn hersenen en we vinden hem een briljante denker. Dat was hij ook, maar als zo’n intelligent iemand slechts 8% van zijn hersencapaciteit gebruikte, dan betekent dit dat rationeel, rechtlijnig denken slechts een fractie uitmaakt van onze totale hersencapaciteit.

Deze fractie bevindt zich in de linkerhersenhelft, de mannelijke hersenhelft die ons in staat stelt d.m.v. isolatie gehelen op te delen in delen en deze in detail te bestuderen en benoemen. Einstein was overigens de eerste om dit toe te geven, toen hij zei dat als we echt honderd procent van onze hersencapaciteit leerden gebruiken we geen materieel lichaam meer nodig hebben, maar simpelweg pure energie zouden zijn.

Heb je het filmpje van David Wolfe gezien? Heb je gezien hoe hij uitlegt hoe vele wetenschappers op hun meest briljante vondsten kwamen? Door middel van een droom! In je dromen ga je naar je creatieve, vrouwelijke rechterhersenhelft. De Brit Francis Crick ontdekte in 1953 dat DNA-moleculen uit twee om elkaar heen gedraaide spiralen bestaan. Hij won hiervoor een Nobelprijs in 1962. Hij ontdekte dit in een droom, zoals zoveel wetenschappelijke ontdekkingen door puur ‘toeval’ tot stand zijn gekomen.

Als we tussen de 5% en 8% van onze hersencapaciteit gebruiken doordat we vastzitten in onze rationele, mannelijke linkerhersenhelft, dan betekent dit dat we zo’n 95% min of meer onbenut laten! Welke kracht is nu sterker, de vrouwelijke of de mannelijke? Elke man weet toch dat de vrouw het werkelijke sterke geslacht is? In je lichaam is dat je onderbewustzijn, je intuitie (innerlijke leraar). We maken veel te weinig contact met de moeder, dat is zowel de aarde waarop we leven als het lichaam waarin we leven.

Waarom is het zo moeilijk om in te zien dat als je uit fysieke materie bestaat de regeneratieve kracht van voedende en helende fysieke materie de krachtigste weg terug is naar gezondheid? We zijn ontworteld. Een plant richt zich naar het licht, dat is waar, maar alleen als hij zijn wortels in de aarde heeft. De energie stroomt van onder naar boven, van de aarde naar de hemel, van de moeder naar de vader. Lees de voorgaande posts waarin ik voorbeeld na voorbeeld geef bij mens en dier dat het zo werkt en niet anders.

Mike