Re: Minder gezond leven maar gezond zijn

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Minder gezond leven maar gezond zijn Re: Minder gezond leven maar gezond zijn

#26041

Anoniem

Marianne,

Quote:
Heel bijzonder dat je belangstelling hebben voor en kijken naar oude (buitenaardse) beschavingen, teruggang vindt. In ieder geval als het over Iarga, Keylontic Science of Lemuria gaat. Kennelijk vind je kijken naar andere en oude beschavingen zoals de natuurvolkeren waar Weston Price over spreekt geen terug gaan? Wonderlijk…..

Ik heb dit niet zo gezegd en ook niet zo bedoeld, het is jouw invulling. Met name je laatste opmerking over Weston Price is een veronderstelling, geen feit. Zo wel, citeer me.

En voor al het overige: ik heb onderaan mijn post gezegd dat dit mijn draai aan het verhaal was. Als je de dingen zo goed voor me kunt invullen als je hebt gedaan dan begrijp je ook dat ik hiermee zeg dat het mijn mening is geweest die ik heb weergegeven. Een substituut voor ‘ik vind’ of ‘ik denk dat’. Ik ben in mijn post niet persoonlijk geworden en dat heb ik ook niet bedoeld. Dat jij dit persoonlijk opvat en vervolgens allerlei aanteigingen doet ligt bij jou. Dat je er zo boos over kunt worden dat je me aan het einde van je post toebijt of het me niks kan schelen hoe een ander mij ervaart, zegt meer over jouw getriggerd zijn dan over mijn verondersteld arrogant en dictatoriaal gedrag. Ik heb soms een ferme manier van schrijven, dat weet ik en het is natuurlijk niet mijn bedoeling daarmee de irritatie of gekwetsheid van wie dan ook over me af te roepen – en als dat wel gebeurt dan spijt me dat oprecht – maar dat jij je niet eerst in mij of in de bedoeling van mijn post verdiept voor je allerlei conclusies trekt over wat ik denk of denk te weten en vóór je begint met modder gooien vind ik buitengewoon voorbarig en vooralsnog niet meer energie waard dan dit voor een reactie erop. Ik wil best met je in gesprek maar dan zonder boze vooringenomenheid.

Wie ook vindt dat ik te ferm en betweterig overkom in de dingen die ik schrijf en daardoor misschien verkeerd begrepen word.. zeg het me, dan kan ik er iets aan doen.

Hilda