Re: Minder gezond leven maar gezond zijn

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Minder gezond leven maar gezond zijn Re: Minder gezond leven maar gezond zijn

#26028

autumn
Bijdrager

@ Lady Marian

Quote:
…en vooral dat het al in 1969 is geschreven.

Ja en het is nog volledig actueel. Ik ben zo fan van dit boekje dat ik het met dozen tegelijk heb inkocht en ben gaan verspreiden. Volgens mij heb ik bol.com leeggekocht, want hij is helaas niet meer te verkrijgen. Velen vrienden en kennissen heb ik dit boekje laten lezen en velen hebben me nadien bedankt omdat ze dit te lezen hebben gekregen.

Ik vind oude beschavingen als Lemurië en Atlantis ook interessant. Ik ben me ook aan het verdiepen in een spirituele leer (Keylontic Science) die nog veel, véél verder terug gaat. Zij classificeren deze beschavingen als een deel van de moderne tijd. Ik heb er ook een boek van thuis: The Voyagers.

http://www.schildpadboeken.nl/boeken/ad-v.htm

Het hele verhaal gaat mijn 3D bevattingsvermogen ver te buiten, daarom vind ik het ook wel moeilijk om er echt in te duiken en het mijn ding te maken. Mijn meditatieleraar zegt dat je het niet moet willen begrijpen. Hij heeft het boek keer op keer op keer op keer gelezen totdat er een periode aanbrak waarin hij het ging zien, innerlijk zien.

In het boek wordt overigens ook vermeld dat de Grey’s (die bekende magere aliens met grote hoofden en zwarte ovale ogen) gedegenereerd zijn door de slechte leefomstandigheden op hun toenmalige planeet. Voorheen waren het forse, brede en langere wezens…