Re: Minder gezond leven maar gezond zijn

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Minder gezond leven maar gezond zijn Re: Minder gezond leven maar gezond zijn

#26027

Webmaster
Bijdrager
Quote:
Dat komt omdat het lijkt alsof je vanuit je eigen associaties naar mijn teksten kijkt en vervolgens uitgebreid kritiek levert op mijn gedachtegoed. Ik heb niks gezegd over negatief karma of welvaartsbewustzijn. Wel scheer je alles over één kam en worden mijn ideeën samen met allerlei pseudo-spirituele theorieën in een zin vernoemd en aan de kant gezet. Dat ongenuanceerd beoordelen bevalt me niet zo. Ik wil gerust feedback ontvangen over MIJN uitspraken, maar ik wel graag dat ze als een opzichzelfstaande visie worden gezien.

Snap ik, heb je ook wel een punt. Ik neem jouw woorden als uitgangspunt om ook maar gelijk een aantal andere zweverige theorieen te ontzenuwen. Het is ook om jou evt. wind uit de zeilen te nemen, voor het geval je met dergelijke ideeen aan gaat komen. Ik merk nl. dat je nogal strooit met pseudospirituele cliches en hoe eerder ik daarmee afreken hoe beter. In ieder geval wordt dit forum daardoor niet saai, toch?

Mike