Re: Minder gezond leven maar gezond zijn

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Minder gezond leven maar gezond zijn Re: Minder gezond leven maar gezond zijn

#26022

autumn
Bijdrager

@ Mike

Quote:
Je vat het persoonlijk op. Het enige persoonlijke is dat je snel klaarstaat met clichematige, pseudospirituele theorieen die angst en schuldgevoel als basis hebben maar omkleed zijn met een sluier van zweverige ‘spiritualiteit’.

Dat komt omdat het lijkt alsof je vanuit je eigen associaties naar mijn teksten kijkt en vervolgens uitgebreid kritiek levert op mijn gedachtegoed. Ik heb niks gezegd over negatief karma of welvaartsbewustzijn. Wel scheer je alles over één kam en worden mijn ideeën samen met allerlei pseudo-spirituele theorieën in een zin vernoemd en aan de kant gezet. Dat ongenuanceerd beoordelen bevalt me niet zo. Ik wil gerust feedback ontvangen over MIJN uitspraken, maar ik wel graag dat ze als een opzichzelfstaande visie worden gezien.

Wat eerdere incarnaties betreft. Ik ben het wat dat aangaat met Lady Marian eens. Inzicht in je zielsproces kan heel veel begrip, verheldering en rust geven over je leven in het nu. Je kunt dan alles heel anders beoordelen. Ik denk zeker dat je ook binnen de new age beweging het koren van het kaf dient te scheiden, maar dat maakt niet de gehele new age wereld van A tot Z duister. Dat vind ik echt eenzijdig gesteld.

Ook bestaat er een andere vorm van communisme die zo zuiver in elkaar steekt dat elke vorm van democratie die wij ons kunnen voorstellen, hier nog een puntje aan kan zuigen. Het is niet het communisme dat slecht is, maar de uitvoering door een spiritueel-onvolwassen volk. Het communisme is hier op aarde misbruikt, daarom heeft het helaas zo’n slechte naam gekregen. Ik heb thuis een boekje over de hoogontwikkelde buitenaardse beschaving Iarga. Als je leest hoe hun vorm van communisme tot manifestatie wordt gebracht, dan wens je niks anders dan een enkele reis richting Iarga!

Hier lees je een korte opsomming van de highlights van het boek:

http://home.kpn.nl/hasibu/iarga.htm

De Iarganen waren overigens ook omnivoren. Je kunt in het boek prachtig lezen welke vormen van landbouw en veehouderij ze er op na houden. Wil je meer weten, check dit boek. Het is werkelijk geniaal!!

http://www.bol.com/nl/s/boeken/zoekresultaten/Ntt/Buitenaardse+beschaving+de+planeet+Iarga+Stefan+Denaerde/Ntk/nl_books_all/Ntx/mode+matchallpartial/Nty/1/N/8299+8293/Ne/1430/index.html