Re: Make up

#56657

ongelovigethomaz
Bijdrager

Hoi allemaal,

Ik wilde er al een tijdje over vertellen, maar een aantal maanden geleden ben ik een paar dagen in Echwalden Duitsland geweest bij het hoofdkwartier (inclusief tuin en fabriek) van Dr. Hauschka/ WALA. Ik kreeg de mogelijkheid mee te reizen met een winkeliers-reis, maar ik ben zelf geen winkelier. Ik kon toevallig met een vriendin die wel winkelier is, mee. Het was geweldig trouwens om een organisatie te leren kennen op deze manier! Ik raad de producten van Dr. Hauschka echt aan.

Een paar dingen die ik leerde tijdens deze reis:

– Dr. Hauschka is een onafhankelijke non-profit organisatie. Ze zijn niet op de kopen, waardoor ze altijd hun antroposofische kernwaarden kunnen volgen.

– Ze werken volledig volgens Demeter standaarden. In hun eigen tuin werken de medewerkers ook met intentie. Bijvoorbeeld op een meditatieve, liefdevolle manier zaaien, oogsten en bloem blaadjes plukken.

– Alle cosmetica en huidverzorging is medicinaal. Producten die ze niet volgens hun eigen richtlijnen kunnen maken omdat er bijvoorbeeld chemische middelen in zouden moeten, maken ze niet. Een voorbeeld hiervan is zonnebrand.

Ik kan wel meer dingen opnoemen, maar dit zijn de belangrijkste zaken voor mij. Louise