Re: Levertraan, wat doet het met je?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Levertraan, wat doet het met je? Re: Levertraan, wat doet het met je?

#23842

Anoniem

Ik ben laat deze herfst maar eens de Green Pasture CLO capsules gaan proberen. Toen deze op waren (na zo’n 3 maanden) is er weer een plekje eczeem op mijn rechterhand onstaan (gelukkig niet zo erg als in 2009). Door de wat donkere zomer (al ben ik gelukkig nog wel in Hongarije geweest voor een week)vermoed ik. Het is op het moment niet erger geworden maar trekt nog niet helemaal weg (blijkbaar toch een Vit. D of mischien een beetje omega 3 tekort opgelopen denk ik zo zelf al is het mischien tijd of weer wat meer aan detox te doen, zeker weer wat leverflushes). Nu heb ik skate liver olie (vanwege de wonderen die het met het gebit kan verrichten en de mogelijke positieve invloed op de pijnappelklier. Is ook duurzamer dan Cod olie dacht ik) gehaald en doe het zelf in capsules, super handig en relatief erg goedkoo. Ook handig voor poeder zaols bijvoorbeeld Chaga(berkenbastzwam)of bepaalde superfoods(en suplementen e.d. in poedervorm).

Ik eet veel biologsiche roomboter(ben nog op zoek naar demeter boerenroomboter(rauw hoop ik)vaak eko boerenroomboter of demeterboter (die vrij lokaal wordt geproduceerd) maar ik vraag me wel af of dat dezelfde synergetische eigenschappen heeft als “pure boterolie” (is Ghee dat niet boterolie?), lijkt mij wel namelijk.

Heeft iemand enig idee of de dosering van 2ML per dag niet wat aan de lage kant is? (al zou gefermenteerde levertraan veel krachtiger moeten werken) De 2 capsules van slechts 500 mg die ik eerder had vond ik ook al vrij sumier.

Peace