Re: Levertraan, wat doet het met je?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Levertraan, wat doet het met je? Re: Levertraan, wat doet het met je?

#23827

ongelovigethomaz
Bijdrager

Even een hosanna bericht over levertraan (gefermenteerd, Blue Ice).

Sinds ongeveer 6 weken slik ik de levertraan capsules. De laatste weken heb ik op verschillende plekken van verschillende mensen gehoord dat ik een gezondere gezichtskleur heb dan vroeger. Meer kleur en rode blosjes. Ik zie zelf ook duidelijk een verschil en ik kijk nog steeds met verbazing in de spiegel. Ik denk dat mijn gezichtskleur de laatste maanden al beter werd door deze levensstijl, maar er is nu duidelijk een groot verschil te zien sinds de levertraan. Vanaf mijn 13de ben ik begonnen met rouge op mijn wangen aanbrengen, omdat ik altijd zo bleek was. Toen at ik al lang low-fat en meestal vegetarisch.

Ook de extreme haaruitval is gestopt! De haaruitval begon afgelopen maart en de laatste maanden werd ik er bang van omdat het niet stopte. Ik dacht altijd dat het vanzelf zou weggaan door het gezonde dieet en wat supplementen. Maar alleen de levertraan heeft dus geholpen, want verder heb ik niets veranderd de laatste tijd.

Ik ben nog steeds wel moe en heb veel slaap nodig, maar ik ben heel blij met deze twee vooruitgangen! Volop an de goede vetten dus! 🙂