Re: Leverreiniging vertaling

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Leverreiniging vertaling Re: Leverreiniging vertaling

#12935

autumn
Bijdrager

@ Poekie

Quote:
Jij doet je lever/galblaasreinigingen volgens mij altijd als de maan in steenbok staat.

Wij doen het volgens het boek van Andreas Moritz altijd bij nieuwe maan.

Nu willen we het eens op ‘jouw’ manier proberen. Kun jij een overzicht geven van wanneer de maan in steenbok staat? En ook waarom jij de reiniging doet als de maan in steenbok staat?

Hey Poekie, ik zie nu pas deze vraag aan mij van een maand geleden. Ik deed mijn leverreinigingen wanneer de maan in boogschutter staat omdat boogschutter astrologisch gezien correspondeert met o.a. de lever. Dus behandelingen die met de lever te maken hebben werken extra goed uit wanneer de maan in boogschutter staat. De maanstanden vind je in de zogenaamde Efemeriden.

2012: 21-22/9, 18-19/10, 15-16/11 enz.

2013:

Kijk dus bij iedere maand onder het maan-symbooltje en zoek dan naar het boogschutter-symbooltje. Dat is een kruisje met een pijltje eraan. Om 0.00u, dus het begin van een etmaal, staat de maan op een graad in een sterrenbeeld. Dit zijn graden van 0-30. Als de maan dan om 12u ‘s nachts op 29 graden schorpioen staat, dan weet je dat de maan gauw genoeg in boogschutter zal staan, aangezien boogschutter na schorpioen komt. Schorpioen ziet eruit als een ‘m’ met een pijltje eraan zoals een schorpioenstaart. Ik hoop dat je er zo wijs uit kunt.