Re: Leverreiniging vertaling

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Leverreiniging vertaling Re: Leverreiniging vertaling

#12739

Alexandra
Bijdrager

De meeste kruiden die dr. Shultze benoemd zijn de kruiden die Mike beschrijft voor in de smoothies! Ik had de kruiden nog niet in huis gehaald, had mijn prioriteiten bij de vetten, kh, suplementen en biologische boerderijproducten gelegd. Maar ik heb ze net bijna allemaal in huis gehaald.

Het meeste is in poedervorm, dus het wordt lastig om daar een thee van te maken.

Ik ga dus vanaf morgen mijn smoothies verrijken met de kruiden.

Mijn gevoel zegt dat ik daardoor dagelijks binnenkrijg wat ik nodig heb en hoop dat de EHBO van dr. Schultze niet meer nodig gaat zijn 😀

Van de kruiden die niet in poedervorm zijn zal ik een theemengsel maken ter ondersteuning. Mocht ik toch weer pijn krijgen, dan wil ik zijn combi van olie, gember en knoflook gaan gebruiken.

Ik begrijp wat je zegt Joopie, maar ik maanden eigenlijk geleefd op 6 choco-rijstewafels met friet en mayonaise. Je kan mij niet vertellen dat ik daarmee mezelf niet ondervoed. Voor mijn gevoel kreeg ik van alle andere producten last. Dus ik weet gewoon niet meer waar ik wel en niet tegenkan. Ondanks dat ik de afgelopen weken ook veel last heb gehad, voelt het voor mij wel goed.

Het klinkt inderdaad mooi, ben ik met je eens. Maar als het helpt om de pijn tegen te gaan zonder codeïne, nou, dan ga ik er voor. Zoals je kunt lezen in de bijsluiter, bijwerkingen te over! En die bijwerkingen probeer ik vervolgens iedere dag weer tegen te gaan door voeding. Een vicieuze cirkel die doorbroken moet worden. Ik ben nu twee dagen vrij, ideale moment om er mee te beginnen!

Ik ben me ervan bewust dat ik ook in een ziekmakende omgeving werk. Sterker nog, sinds ik hier werk zijn mijn klachten pas goed tot uiting gekomen. Hierop heb ik een aantal weken geleden besloten actief te zoeken naar een andere baan en gisteren heb ik gebeld voor informatie over een vacature. Morgen ga ik sollicitatiebrief schrijven!