Re: leverreiniging in combinatie met vetvertering

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid leverreiniging in combinatie met vetvertering Re: leverreiniging in combinatie met vetvertering

#31748

Anoniem

hallo lieve mensen, fijn om zoveel reakties te krijgen. het is nu 9 uur in de avond.ik heb gisteren heel netjes 2 eetlepels olie met citroen en 2 eidooiers tot een mooie coctail gemixt. Helaas dus een heftige reaktie. De hele dag nog diaree gehad en de appelsmoothie was ook nog teveel. heb er een beetje van gehad. Hele dag krampen, hoofdpijn en koorts gehad. voel me nog groggie. Heb de hele dag alleen water met honing en appelazijn en zout gedronken. vanavond wat kippenbouplion gedronken met broccolie en een advacado. moet zeggen dat ik een beetje bang was om iets te eten maar het lijkt erop dat nu na 2 uur nog steeds geen krampen en geen diaree dat het goed gaat. nog wel wat misselijk maar neem wat gember thee.

hoop dat het snel beter gaat. weet niet zo goed waarom ik zo heftig reageerde. volgende keer maar wat opbouwen met de appelsmoothie van mike.