Re: leverreiniging in combinatie met vetvertering

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid leverreiniging in combinatie met vetvertering Re: leverreiniging in combinatie met vetvertering

#31738

Anoniem

ohw mijn god, wat een nacht. ben nu een tijdje op de gaps en aangezien ik altijd problemen met mijn lever had dacht ik er goed aan te doen een lever reiniging te doen. Een milde vorm. dus gisteravond na 6 uur niks anders meer gegeten behalve sole gedronken en toen tegen 11 uur een glas olie met 2 dooieres en citroen sap. Ik had het nog niet op of ik moest al rennen. nou ws ik al een paar dagen een beetje aan de diaree maar dit was nog erger. Vreselijke krampen en behoorlijk misselijk heb ik zeker tot 2 uur vanacht om de 10 minuten op de wc gezeten. Ik wist me geen raad. wt een pijn in de buik. vanmorgen vroeg rond 7 uur begon het weer en ben nu al 4 keer geweest ( 9 uur) ik durf niks te eten maar heb nog steeds krampen en moet nog steeds naar het toilete. Heb een half banaantje op omdat ik voelde dat mijn bloedsuikers laag waren. zometeen eerst maar wat sole nemen en dan verder kijken. MIjn darmen moeten nu toch echt zo langzamerhand leeg zijn.

dus ik had een zeer sterke reaktie. iemand een suggestie om het nog milder te doen.

ga zometeen de appel smoothie van mike maken en hoop dat het dan wat rustiger wordt. wil nu eigenlijk allleen maar vloeibaar eten . ben nog steeds misselijk.

later meer.