Re: Langzame en snelle verbranders

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Langzame en snelle verbranders Re: Langzame en snelle verbranders

#48764

Anoniem

Mike & anderen,

Betekent dit ook dat snelle verbranders minder baat hebben bij H202 supplementie omdat ze beschikken over grotere zuurstofreserves ? Ik ben bang dat mijn probleem is dat ik juist alles te snel verbrand.

Ondanks het feit dat ik me goed voel bij de stappen die ik zit op het ‘Weston Price-pad’ baat het mij zorgen dat ik in een jaar tijd 10 kilo ben afgevallen. Met een lengte van 1,96 en een gewicht van 75 kg kom ik op een BMI van 20, dus het kan nog net. Maar je ziet de aderen steeds meer over m’n lichaam lopen en mijn vriendin vindt me ook te dun. De garderobe kan compleet vernieuwd worden en dat terwijl ik al redelijk slank was. Dit is even zo’n moment dat je denkt van : “ben ik nog goed bezig ?”

Ik zit in ieder geval niet te laag in koolhydraten omdat ik gemiddeld nog 4 desembroodjes met roomboter en rauwmelkse kaas per dag eet. ‘s avonds nog gewoon 1 of 2 aardappelen bij het warm eten en ook een stuk fruit tussendoor eet ik nog gewoon. Ben nu bezig om de desembroodjes af te bouwen ten gunste van rauwe melk, yoghurt, boullion. Heb wel het idee dat ik redelijk veel verzadigd vet eet dmv volle yoghurt, rauwe melk, roomboter, kaas, kokosolie etc. Wat ik met name heb geschrapt het laatste jaar zijn de koekjes, chips, gewoon brood, snacks etc. Koolhydraten zijn dus verlaagd tgv verzadigd vet echter beide nog niet op het geadviseerde niveau. Verder uiteraard blue ice royal en sole.

Ik merk echter dat ik direct richting de 73,5 a 73 kg ga indien ik nog minder koolhydraten eet en meer vet en eiwitten. Vandaar dat ik me soms afvraag of ik nog goed bezig ben.

Ik zou graag wat kilo’s aankomen. Wellicht kun je mij vertellen wat verstandig is om te doen. Thanx.