Re: Kun je dik worden van het drinken van veel water?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Kun je dik worden van het drinken van veel water? Re: Kun je dik worden van het drinken van veel water?

#49215

Webmaster
Bijdrager

Gedistilleerd water is NIET goed! Het is water dat ontdaan is van minerale informatie en zal op zoek gaan naar deze informatie in jouw lichaam. Het lichaam kan helemaal niets met dat gedistilleerde water en zal het zo snel mogelijk willen lozen. Met de afvoer van het water worden er dan ook kostbare mineralen uit je lichaam afgevoerd via de urine. Geen goed idee dus. Masaru Emoto heeft gedistilleerd water gefotografeerd en het vertoonde geen kristalvorming.

Wil je nog gezondere en krachtigere muntplantjes, dan kun je een afgestreken theelepel Keltisch zeezout toevoegen aan een liter water en dit aan de plantjes geven. Zoals je zult begrijpen gaat het om de INFORMATIE in water. Water is een INFORMATIEDRAGER. In plaats van water dat mineralen uit je lichaam meeneemt is het veel verstandiger om mineralen in water juist toe te voegen aan je lichaam. De bodem en planten (maar ook dieren) zitten op exact diezelfde informatie te wachten, waaruit blijkt dat alle levensvormen essentieel precies hetzelfde nodig hebben.

Mike