Re: kraantjeswater drinkbaar?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid kraantjeswater drinkbaar? Re: kraantjeswater drinkbaar?

#54554

Anoniem

hoi, ik weet niet of dit goed gaat maar heb een stuk gekopieerd uit e-mail wisseling met Jan ten Kley van Aquarius over waterzuivering, kijk maar hieronder, onderaan staat mijn vraag:

Beste Marijan,

Bij gebruik van de vitaliser op een eigen bron worden ook goede resultaten behaald.

Het is uiteraard wel van groot belang dat er niet teveel ijzer en mangaan in het water aanwezig is.

Als er sprake is van normale hoeveelheden worden door de vitaliser deze elementen opneembaar gemaakt doordat de calcium in het water in de juiste verhouding tot deze elementen wordt gezet. In de praktijk zie je vaak dat het water ook weer helderder van kleur wordt.

In de agrarische sector wordt de vitaliser vaak geplaatst na een ontijzering installatie. Op de site van AT Healtproducts staan enkele filmpjes met uitleg en gebruikers ervaring. http://www.at-healthproducts.com/

Ook is het een optie om voor de vitaliser een duplo filter te plaatsen bij erge vervuiling, dit filter bestaat uit een papierfilter en een activekoolstoffilter.

Voor installatie van de Aquarius Vitaliser® in een woning zijn er twee mogelijk heden.

1. Aquarius Vitaliser® type 1” standaard. Onder normale omstandigheden kunt u volstaan met dit type vitaliser.

De kosten zijn € 1350,00 incl. Btw maar excl. installatie.

2. Aquarius Vitaliser® type 1” met extra aarding. Deze vitaliser wordt vaak ingezet als er een zendmast, hoogspanning, trafo’s ed. in de buurt aanwezig zijn.

Een Aquarius Vitaliser® met extra aarding pakt nog beter dan de standaard vitaliser de geopatische belasting aan, men moet hier denken aan storende wateraders, magnetisme van zendmasten en trafo’s ed.

Gezien de huidige uitbreiding van de zendmasten in Nederland, en de daarbij behorende straling van kunstmatig opgewekte magnetische velden geeft dit een verandering op het aardmagnetisch veld.

Dit heeft ook grote gevolgen op het drinkwater, kalkaanslag is hierdoor veel erger dan normaal omdat de calcium in het water instabiel geladen wordt.

Ook is dit de oorzaak dat storende wateraders tegenwoordig veel heftiger zijn dan vroeger.

De Aquarius Vitaliser® met extra aarding heft al deze storende velden en storende wateraders ook op en zorgt voor een prettige woonomgeving.

De kosten voor deze vitaliser zijn € 1600,00 incl. Btw maar excl. installatie.

De Aquarius Vitaliser® is geen filter doch zorgt er wel voor dat de anorganische elementen weer de juiste ladingen krijgen, opdat ze weer opneembaar worden voor het lichaam. Een prettige bijkomstigheid is dat de calcium door de behandeling zwevend blijft en beduidend minder en vaak tot helemaal niet meer aanslaat op sanitair en verwarmingselementen.

Maar ook mensen met reuma zie je na verloop van tijd vaak vanzelf herstellen, omdat de nu goed geladen calcium ionen de reeds vastgezette calcium oplost.

Voor een gezonde botopbouw heb je 200 MG calcium nodig, tevens Heb je bij elke celdeling in het lichaam calcium ionen nodig.

Een ontharder of een omgekeerde osmosefilter verwijdert calcium en tevens veel van de voor het lichaam benodigde anorganische mineralen en sporenelementen. Eigenlijk maakt een ontharder dood water, je hebt deze anorganische elementen nodig voor een gezonde lichaamsontwikkeling.

Uit de reguliere voeding krijg je ook al haast niets meer binnen en je lichaam heeft het echt nodig, een tekort aan mineralen en sporenelementen veroorzaken ernstige gezondheidsklachten. Onze ervaring bij meerdere klanten is dat men na verloop van tijd door het gebruik van gevitaliseerd water veel van deze klachten weer verminderen.

Doordat heel veel waterleidingen in de buurt van elektrakabels liggen, maar ook invloed van zendmasten e.d. zorgt het magnetisch veld dat door de kabels en zendmasten veroorzaakt wordt dat de polariteit van de anorganische elementen in het water instabiel geladen wordt. Dit is een van de redenen dat calcium zo aanslaat op sanitair, verwarmingselementen, maar ook op en tussen gewrichten en/of weke delen gaat zitten en dan door het ontstaan van een steriele ontsteking op deze wijze reuma veroorzaakt.

In de praktijk worden er heel goede resultaten behaald met de Aquarius Vitaliser®, bij een kookschool http://www.sminkculinair.nl waar ook de vitaliser geplaatst is, was laatst de onderhoudsmonteur van de apparatuur geweest en verwonderde zich over hoe schoon deze was, dus geen kalkaanslag.

De meeste Aquarius Vitalisers werken door een implosieproces, dit in tegenstelling tot veel andere vitalisers.

Voor meer informatie: http://www.emagcloud.com/Microsoft%20Word%20-%20manju-brochure/Microsoft_Word__Laat_water_weer_leven_20_pagdoc/index.html#/1/

Door het implosieproces ontdoen de watermoleculen zich daadwerkelijk van de informatie die er niet in thuis hoort. Dit is ook meetbaar doordat het water in soortelijk gewicht zich wijzigt.

Zie ook: http://www2.aquariusvitaliser.info/Info over watermoleculen.wmv

Voor installatie door onze eigen monteur rekenen wij € 35,00 per uur. Op de meeste locaties is hij 1 tot 1½ uur nodig. Uiteraard wordt benodigd installatie materiaal zoals koppelingen en buis ook extra in rekening gebracht.

Tevens worden de gereden km berekend vanaf het laatste installatie adres, hiervoor rekenen wij € 0,30 per km. (Prijzen voor installatie en km’s zijn excl. Btw.)

In de meeste gevallen kan er gebruik worden gemaakt van de aarding in het pand zelf, doch als dit niet het geval is slaan wij zelf een nieuwe aardpen van 9 meter.

De meerkosten hiervoor zijn € 49,03 excl. Btw per 3/mtr.

De Aquarius Vitaliser® behoeft geen onderhoud, gebruikt geen elektriciteit, en is bij een eventuele verhuizing ook makkelijk over te plaatsen.

Wij geven levenslang garantie op de werking.

De opgegeven bedragen zijn uitsluitend van toepassing binnen Nederland.

De levertijd is normaal ongeveer 2 a 4 weken, als de monteur in de buurt is probeert hij te combineren om de km kosten tot een minimum te beperken.

Voor meer informatie: http://www.aquariusvitaliser.info

Vitale en vriendelijke groet,

Jan ten Kleij

Aquarius Technology

aquariustech@online.nl

Van: fleurtje1960@live.nl [mailto:aquariustech@online.nl]

Verzonden: dinsdag 7 augustus 2012 23:30

Aan: aquariustech@online.nl

Onderwerp: Contactformulier

ik ben al een tijdje aan het kijken voor “iets” op de kraan.

Hoe ik uw vitalizer moet begrijpen is me niet helemaal duidelijk.Haalt het alle schadelijke stoffen eruit of voegt het juist iets toe.Wordt het direkt na de meter geplaatst? Is dit mogelijk ook toe te passen op een grondwatertap. En wat zijn ongeveer de kosten voor een huis, tuin, en keukengebruik van het apparaat?