Re: Kopen jullie nog produkten uit Japan?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Kopen jullie nog produkten uit Japan? Re: Kopen jullie nog produkten uit Japan?

#47103

ruud
Bijdrager

Vitamin B3 (niacine) en straling:

Nieuw wetenschappelijk onderzoek schijnt uit te wijzen dat vitamine B3 helpt tegen infecties: http://www.naturalnews.com/037063_vitamin_B3_superbugs_infection.html

Over die link had ik hier https://www.fatsforum.nl/topic/niacin-flush-en-insulineresistentie#post-13025 al geschreven in relatie tot spirocheteninfecties, maar nu hier info over DE RELATIE TUSSEN STRALING EN VITAMINE B3 (NIACINE):

Quote:
Een van de eerste atoomgeleerden ( toen atomaire verschijnselen genaamd) had in de jaren ’50-’60 een onderzoeks basis in de buurt van de Nevada woestijn waar toen nogal wat atoomproeven werden gehouden. Zijn personeel begon ziekten verschijnselen te vertonen en zijn meubulair werd radioactief. In die tijd deed hij ook onderzoek naar de vitamine invloed op een lichaam. Zo ontdekte hij dat bij inname van vit. B3 de huid erg rood werd. Het bleek een vrijkomen van de opgelopen straling te zijn. Bij het steeds doorgaan met de inname en uittesten van de juiste hoeveelheid wist hij mensen van de hoeveelheid opgelopen straling af te helpen. Hierbij kwamen heel wat verschijnselen voor de dag. Een ervan was het veel helderder denken. Een van zijn assistenten ging met alleen dit gegeven aan de haal en wist er de Nobelprijs voor de geneeskunst mee te krijgen. Wat hij niet wist was dat je door moest gaan met de inname ondanks de soms heftige bijverschijnselen. Door die heftige bijverschijnselen is het gebruik van vit. B3 bij psychische problemen in het ongebruik geraakt. Wel is het o.a. heel wat jaren in gebruik (geweest?) in Japan bij de atoombom-slachtoffers om die van de opgelopen straling af te helpen.

http://www.lymenet.nl/forum/viewtopic.php?f=13&t=5224#p50749

zie bijv dit youtubefilmpje over straling en niacine: http://www.youtube.com/watch?v=57bXbfPirmo

Hier meer: http://legacyimgs.lronhubbard.org/eng/drugreha/page37.htm