Re: Kopen jullie nog produkten uit Japan?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Kopen jullie nog produkten uit Japan? Re: Kopen jullie nog produkten uit Japan?

#47081

autumn
Bijdrager

@ Mike

Daarom kunnen mensen die zeg maar op het niveau zitten van “Het journaal”, “Het hart van Nederland” en de “Libelle”, jouw uitgebreide en eigenzinnige kijk op dingen toch wel zweverig vinden denk ik, zo’n conspiracy-weirdo. Dit terwijl jij zelf denk ik ook niks moet hebben mensen die zichzelf daar in verliezen. Het punt wat ik wil maken is dat mensen dingen die ze niet voldoende onderzocht hebben en te ver van hun bed vinden gemakkelijk zweverig kunnen noemen en daarmee worden er ook dingen ontkracht die heel waardevol zijn, maar net wat meer verruiming van je referentiekader vragen. Het is maar net hoe ver iemand zijn ogen wil openen voor een waarheid die je uit de comfortzone haalt.

Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar van goede vrienden krijg ik juist te horen dat ze mijn nuchtere realisme juist zo waarderen. Tussen ons speelt er zich een contrast uit, denk ik.