Re: Kopen jullie nog produkten uit Japan?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Kopen jullie nog produkten uit Japan? Re: Kopen jullie nog produkten uit Japan?

#47069

Chiko
Lid
Quote:

De een heeft nog wel een vorm van empathie, de ander volledig niet meer en lijkt onbehandelbaar te zijn. Dat komt natuurlijk ook om dat de ‘behandelingen’ van psyche-haters zelf ook psychopathisch zijn (zie Psychiatry: An Industry Of Death). Zoals je zelf terecht al schrijft:

Ja, enkele behandelingen zijn psychopathisch, maar niet alle. Er zijn veel mensen die zijn gegroeid dmv therapie. Zie bijv. het boek The Narcissistic Family en zo zijn er nog veel meer voorbeelden.

Quote:

Ik zie het als verschillende gradaties van degeneratie. Niemand heeft ooit geprobeerd dit soort mensen te behandelen op basis van de juiste voeding en heel veel liefde en geduld.

Niemand? Oh, zeker wel. Je kan iemand die liefde niet begrijpt, niet ‘beter’ maken. Ze begrijpen vriendschap, vertrouwen, liefde en al deze termen niet zoals wij die begrijpen. Dit is hoe ze zijn. Vanuit ons gezichtspunt is dit iets slechts, vanuit het gezichtspunt van de Natuur is dit simpelweg hoe het is.

Quote:

Je ziet in ieder geval in dat onze hele samenleving door psychopaten wordt bestuurd. Hier is een term voor: pathocratie, waarbij de ziekte van de top komt en helemaal doorsijpelt naar de onderste lagen van de samenleving. Niet zo vreemd dus dat een samenleving het type psychopaat produceert waar jij naar verwijst. Dit is NIET de natuurlijke staat van welk mens dan ook en is dan ook NIET aangeboren.

Je mixt dingen door elkaar. Er bestaan mensen die empathie hebben, die kunnen ziek zijn op allerlei levels, en dan heb je mensen die GEEN empathie hebben. Heel groot verschil. Want die mensen zijn niet behandelbaar. Ik snap echt niet hoe je een verband legt dus ‘onnatuurlijke staat’ en ‘niet aangeboren’. Veel baby’s worden geboren met bijv. drie armen, of zonder een linker hersenhelft, of wat dan ook. Dit is natuurlijk niet natuurlijk, als in ‘alles intact’, maar de baby is wel zo op de wereld gekomen. En uiteraard kan het vele oorzaken hebben. Maar het punt is dat het kind zo is geboren. En vaak zijn genetische of andere soorten ziektes te herstellen tot een bepaalde punt, of helemaal, dat hangt per ziekte af, per persoon af, en per situatie.

Maar psychopaten missen bepaalde hersengebieden, waarbij herstel vrijwel onmogelijk is. Je kunt die psychopaat toedienen wat je wilt, maar die gebieden zullen niet groeien tot normale hersenen.

Quote:

Jij lijkt je neer te leggen bij het ‘bewezen feit’

Het is ook bewezen.

Quote:

dat deze mensen ‘nu eenmaal zo geboren worden’. Foute genen dus. Dit bestaat niet.

‘Fout’ vanuit ons gezichtspunt.

Quote:

Uit ‘onderzoek’ mag blijken dat psychopaten bepaalde hersengebieden al of niet hebben geactiveerd,

Ze missen ook enkele hersengebieden.

Je kunt proberen wat je wilt, dieetveranderingen, zoveel liefde geven als je wilt, maar een psychopaat blijft een psychopaat, met jouw methode zal het resultaat zijn dat deze psychopaat lichamelijk gezond zal zijn en veel zal leren over de ‘liefde’ om vervolgens het heel goed te kunnen nabootsen om anderen en jou te manipuleren. Psychopaten die opgegroeid zijn in liefdevolle families groeien op als manipulerende en sluwe mensen. Psychopaten die een nare opvoeding hebben gehad worden vaak bijv. serie-moordenaars.

Ik moet er wel bij zeggen dat het zo kan zijn dat met de verzieking van de wereld de kans groter kan zijn geworden dat een kind als psychopaat geboren wordt.