Re: Kopen jullie nog produkten uit Japan?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Kopen jullie nog produkten uit Japan? Re: Kopen jullie nog produkten uit Japan?

#47061

Chiko
Lid

Beste Mike,

Quote:

Chiko,

Ik ben bekend met psychopaten. Niet persoonlijk gelukkig, maar dat ze geen empathie hebben, dat weet ik. Ik denk pverigens niet dat het aangeboren is, maar aangeleerd.

Er zijn veel onderzoekers in dit gebied die zeggen dat het wel aangeboren is. Dit is een heel ander soort ‘mens’. Ze zijn totaal NIET in staat om sympathie te kunnen voelen. Ze zijn heel manipulerend en hebben zelfs psychologen in de maling genomen. Een psycholoog raadde aan om vooral naar de daden van zo’n persoon te kijken ipv wat ze zeggen. Het is heel moeilijk voor ons om te kunnen begrijpen wat er omgaat in de psychopaat, maar er is veel bewijs gevonden en veel aanwijzingen die er op kunnen duiden dat iemand een psychopaat is. Één van die dingen is dat ze op jongere leeftijd een dier martelen en vermoorden, en dan heb ik het bijv. over een huisdier. It’s all in the literature! Er is ook een goed boek geschreven genaamd: “Women who love Psychopaths”, waar ook een goede beschrijving staat van deze type soort mensen.

Jij hebt het meer over mensen die wel degelijk beschikken over empathie, maar zeer onderdrukt zijn door het psychopathisch systeem waar we inzitten. We zijn in één of andere manier allemaal gedrogeerd (denk aan granen, porno, TV-BS, nieuws-BS enz.) en worden continu gebombardeerd met foute idealen. Des te meer wij ons verwijderen van dit systeem, des te beter wij ons tot mens kunnen terugkeren.

Quote:

Niet voor niets schop ik voortdurend aan tegen wat voor ‘wetenschap’ moet doorgaan in deze moderne wereld. Het is kennis zonder wijsheid. De volgende uitspraak van Nikolai Tesla spreekt wat mij betreft boekdelen:

Zelfs de wetenschap is voor een grote gedeelte overgenomen door psychopaten…

Quote:

De hedendaagse wetenschapper denkt diep na in plaats van helder. Je moet geestelijk gezond zijn om helder na te kunnen denken, maar je kunt diep nadenken en behoorlijk krankzinnig zijn.

Klopt, die mensen heb je ook.

Quote:

Vanuit die krankzinnigheid komt die gedachte van omkering. Duisternis is verlichting. George Orwell, zelf lid van de Britse Fabian Society, ook al zo’n clubje (met als logo de wolf in schaapskleren!), spreekt in zijn boek 1984 over ‘double-speak’, waarbij de volgende 3 slogans onderdeel uitmaakten van de indoctrinatie:

Oorlog is vrede

Vrijheid is slavernij

Onwetendheid is kracht

Onze hele samenleving is met dit soort omkeringen vergeven:

Verzadigd vet is slecht

Cholesterol is slecht

Zout is fout

Granen zijn goed

Vitamine A is giftig

Chemo geneest kanker

Van vet word je vet

Dikke mensen zijn luie veelvraten

Vaccins voorkomen ziekte

Medicijnen genezen ziekte

Kwik is goed

Precies, zwart is wit, en boven is beneden. We leven in een omgekeerde wereld.

Quote:

Ik zie Bastiaan echt niet als een psychopaat, integendeel, maar dit ‘virus of the mind’ kan ons allemaal besmetten, waardoor we verder af komen te staan van onze intuitie (innerlijke leraar). De werkelijke krankzinnigheid is teveel in je linkerhersenhelft zitten, waardoor je uitsluitend dingen beredeneert en rationaliseert, zonder dat daar enig gevoel bij komt kijken. Dit wordt ‘cognitieve dissonantie’ genoemd en het is niet dat er geen sprake is van gevoel, maat dat het verdrongen en gerationaliseert wordt. Daarnaast is er nog een zeer oud brein, het ‘R-complex brain’ (reptielenbrein). Dit brein is puur instinctief, kent alleen basisdriften en reageert zeer sterk op symbolen, getallen en one-liners. De powers-that-be houden ons graag in ons reptielenbrein en in onze linkerhersenhelft.

Ja, maar psychopaten kan je behandelen hoe je wilt, maar nogmaals, dit is hoe ze zijn, niet te genezen. Het moorden van iemand betekent niet per se dat ze psychopaten zijn, dat er meer Amerikaanse soldaten dood gaan door zelfmoord dan in de oorlog zelf, zegt al genoeg. Psychopaten zijn sluw, werken achter de schermen, komen aardig over, liegen makkelijk, kunnen makkelijk emoties nabootsen en empathie tonen enz. Maar goed, ik denk dat je een beter idee zal krijgen als je de literatuur leest, want ik begrijp dat dit vaag over komt.

Btw, bedankt voor het filmpje!

Het gaat trouwens om dit boek: http://www.bookdepository.co.uk/Political-Ponerology-Andrew-Lobaczewski/9781897244258

Er zijn verder nog veel andere boeken over psychopaten die dit kunnen verduidelijken.