Re: Kopen jullie nog produkten uit Japan?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Kopen jullie nog produkten uit Japan? Re: Kopen jullie nog produkten uit Japan?

#47059

Webmaster
Bijdrager

Chiko,

Ik ben bekend met psychopaten. Niet persoonlijk gelukkig, maar dat ze geen empathie hebben, dat weet ik. Ik denk pverigens niet dat het aangeboren is, maar aangeleerd. Niet voor niets schop ik voortdurend aan tegen wat voor ‘wetenschap’ moet doorgaan in deze moderne wereld. Het is kennis zonder wijsheid. De volgende uitspraak van Nikolai Tesla spreekt wat mij betreft boekdelen:

Quote:
De hedendaagse wetenschapper denkt diep na in plaats van helder. Je moet geestelijk gezond zijn om helder na te kunnen denken, maar je kunt diep nadenken en behoorlijk krankzinnig zijn.

Vanuit die krankzinnigheid komt die gedachte van omkering. Duisternis is verlichting. George Orwell, zelf lid van de Britse Fabian Society, ook al zo’n clubje (met als logo de wolf in schaapskleren!), spreekt in zijn boek 1984 over ‘double-speak’, waarbij de volgende 3 slogans onderdeel uitmaakten van de indoctrinatie:

Oorlog is vrede

Vrijheid is slavernij

Onwetendheid is kracht

Onze hele samenleving is met dit soort omkeringen vergeven:

Verzadigd vet is slecht

Cholesterol is slecht

Zout is fout

Granen zijn goed

Vitamine A is giftig

Chemo geneest kanker

Van vet word je vet

Dikke mensen zijn luie veelvraten

Vaccins voorkomen ziekte

Medicijnen genezen ziekte

Kwik is goed

etc…

Laten we de ‘wetenschappelijk bewezen’ slogan van Bastiaan ook toevoegen aan dit rijtje:

Straling is goed

Ik zie Bastiaan echt niet als een psychopaat, integendeel, maar dit ‘virus of the mind’ kan ons allemaal besmetten, waardoor we verder af komen te staan van onze intuitie (innerlijke leraar). De werkelijke krankzinnigheid is teveel in je linkerhersenhelft zitten, waardoor je uitsluitend dingen beredeneert en rationaliseert, zonder dat daar enig gevoel bij komt kijken. Dit wordt ‘cognitieve dissonantie‘ genoemd en het is niet dat er geen sprake is van gevoel, maat dat het verdrongen en gerationaliseerd wordt. Daarnaast is er nog een zeer oud brein, het ‘R-complex brain’ (reptielenbrein). Dit brein is puur instinctief, kent alleen basisdriften en reageert zeer sterk op symbolen, getallen en one-liners. De powers-that-be houden ons graag in ons reptielenbrein en in onze linkerhersenhelft.

Speciaal voor jou, Chiko, dit filmpje over Hitler vs. Steiner, waarin je ook weer die omkering ziet:

En ja, ik ben zeer geinteresseerd in dat boekje!

Mike